Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JH

Autor přesvědčivě dokazuje vlastní tvrzení, že se v politice neorientuje, zato ale má ty "správné" politické nepřátele na život a na smrt! Taková zábavná schizofrenie:-)

2 7
možnosti
DH

Nejen toto ale, ani s pamětí na tom nějak závratně není. Stačí přečíst reakci na můj pozdně noční příspěvek, ve kterém jsem mu připomněl komu vhodil do urny svůj hlas v první přímé volbě hlavy státu. Navíc o této události a svém rozhodnutí ještě tehdy napsal blog v němž se tím dokonce chlubil a přitom mi položil dnes níže v reakci dotaz, který hovoří za vše.

1 2
možnosti
MB

Život a jevy v něm, jdou - v Párových kategoriích = Forma x Obsah. I tenká hranice mezi Solidaritou x Vykořisťováním - Podobně mezi Genialitou x Imbecilitou. Bývale zajímavé stvoření ve svetru, neoholené, s hlavou našikmo - Oprávněně vybudilo pozornost v TV = Komunisté to dělají blbě! Následovalo 30 let - Ten člověk je už, v obleku a oholen! No zase problém! Jiný, nový člověk ! Opustil obsah se přiklonil k formě. Společnost vykořisťuje - Svou zpupnou, Ego zješitnělou a Imbecilní zábavou! Miloš to dělá blbě ! ... [>-]

1 0
možnosti
PK

..asi to tak bude ,jen bych doplnil, že takováto situace je též díky neschopnosti opozice, kterou musí suplovat ulice, jen udávání do EU nic neřeší a ve výsledku to dopadne na celou republiku...ale svítá, snad konečně se opozice po x- letech probírá a přišla na to jak přelstít prezidenta..jít do voleb společně, konečně ...;-(

2 1
možnosti
Foto

Ano, nerozborně vpřed! ;-D

0 0
možnosti
SN

:-)......Pane autore, jsme pravděpodobně oba stejně staří, (podle Vaší fotografie), Vy ztrácíte paměť, nebo rozum?

KDe jste žil, když tu stará profláknutá garda rozebírala republiku bez zábran? Našel se konečně člověk, který tomu učinil přítrž a Vy si stěžujete? Vám zřejmě vyhovoval Kalousek, který Vám přidal 40 kč k důchodu! Že Vás hanba nefackuje, napsat takovou hloupost! RvRvRv

4 11
možnosti
Foto

Pane Stando, zdravím!! Není to asi fér vůči autorovi, ale musím napsat, že jsem před chvílí dočetla blog pana Urbance, o jiném náhledu na AB. Normálním, ne nenávistném, nepodléhajícím nějaké hromadné psychóze. Pane autore Mitáčku, omlouvám se Vám.

2 0
možnosti
JV

Dobrý, až na ten titulek ....Měl znít gauner....

2 1
možnosti
DH

No vidíte, jak jste prohlédl.

To bych od Vás, který jste se v jednom z dřívějších blogů chlubil, že jste byl tak pomatený, že jste volil toho kašpárka s falešnejma brejličkama skutečně nečekal.

1 1
možnosti
Foto

Omlouvám se, kterého kašpárka jste myslel?

0 0
možnosti
  • Počet článků 147
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1757x
Obyčejný chlap, rentiér, pracovně se státem vyrovnaný. Listopad 1989 bude trvale patřit mezi nejšťastnější měsíce mého "brožovaného" života. Jsem optimista a spokojen, že svobodu mohu prožívat. A na plný "pecky".